Despre Noi

Povestea a Două Mamici Care Au Creat Ynnoa Friends

Bine ați venit la Ynnoa Friends, locul unde educația și distracția se întâlnesc într-o armonie perfectă! Suntem doi prieteni și mămici pasionate - Simona și Roxana- care au început această călătorie incredibilă pentru a aduce în casele voastre seturi de activități inovatoare pentru copii.

Totul a început într-o după-amiază plină de discuții și râsete, când am realizat că ne dorim ceva mai mult pentru copiii noștri. Am simțit nevoia de a oferi experiențe educaționale care să nu se oprească doar la nivelul învățării, ci să încurajeze și dezvolte pasiunea pentru explorare și creativitate. Astfel, s-a născut Ynnoa Friends - un proiect creat din dragoste și dedicare pentru a aduce o schimbare în modul în care copiii învață și se dezvoltă.

Povestea noastră nu a fost una simplă. Am început de la zero, cu visuri mari și inima plină de determinare. Simona, cu experiență în domeniul educației, și Roxana, cu pasiunea pentru inovație și design, au adus împreună abilitățile lor complementare pentru a da naștere acestui brand minunat.

Am petrecut ore nesfârșite în discuții, cercetări și teste pentru a crea seturi de activități care să îmbine învățarea cu distracția. Ne-am dorit să oferim părinților și copiilor oportunitatea de a se conecta, de a crea amintiri de neuitat și de a încuraja dezvoltarea armonioasă a micuților lor.

Fiecare produs Ynnoa Friends reflectă nu doar eforturile noastre, ci și dragostea și pasiunea pe care le-am investit în acest proiect. Suntem mândre să aducem în casele voastre seturi care să inspire și să încurajeze copiii să exploreze lumea din jurul lor într-un mod creativ și educativ.

Suntem recunoscătoare pentru că sunteți alături de noi în această călătorie. Ynnoa Friends nu este doar un brand, ci o comunitate de părinți și copii care împărtășesc aceeași dragoste pentru învățare și bucurie.

Mulțumim că faceți parte din povestea noastră!

Cu drag, Simona și Roxana, Fondatoarele Ynnoa Friends.